Szolgáltatások

mindent a látogatókért

Programok, rendezvények

A terület kíválóan alkalmas akár nagyobb események, falusi lakodalmak, rokoni és osztálytalálkozók lebonyolítására. Az archaikus technológiákkal felépített zsindelyes túristvándi hosszúcsűr még rossz idő esetén is megfelelő helyszín különféle táborok, alkotó műhelyek, konferenciák és egyéb rendezvények számára.
Vállaljuk erdei iskolák, kézmûves és alkotótáborok, irodalmi túrák, táncházak, nyári táborok, családi és vállalati rendezvények stb. szervezését, rendezését.
A Túr partján kialakított tűzrakó helyek remek szabadtűzi bográcsolásra és szalonnasütésre adnak lehetőséget.Kenu bérlés

A Túr és a Tisza közelsége kiváló sportolási lehetőséget biztosít a vizek szerelmeseinek. A nálunk bérelhető kenuk és kajakok segítségével, egyéni vagy szervezett túra keretében bárki felfedezheti a környék vízivilágának flóráját és faunáját.
A helyi lehetőségekről és útvonalakról a kenus és kerékpártúrára vágyók pontos eligazítást kaphatnak az elérhetőségeink egyikén vagy a helyszínen.Sportolási lehetőségek

A kempingben több sportolási és kikapcsolódási lehetőség közül választhat az ideérkező vendég. A kemping saját szabadvízi stranddal, valamint sportpályákkal (foci, röplabda, kosárlabda, pingpongasztal) rendelkezik. Ezen felül a horgászni vágyók is kipróbálhatják magukat az Öreg-Túr folyó partján.

Nyitvatartás

Vendégház
09:00 - 20:00

Étterem
12:00 - 21:00

Megközelítés

Cím:
4944. Túristvándi
Malom utca 3.

Kapcsolat

Telefon:
+36(30)289-9808

Email:
vizimalompanzio@gmail.com

Fizetés

Szép kártya elfogadóhely